Auberge St. Gerardus in Wittem

Galamadammen Recreatie BV in Koudum

Auberge St. Gerardus

Van Plettenbergweg 7

6286 AC Wittem

Limburg

U kunt ons bellen op: 434504336

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Auberge St. Gerardus in Wittem geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Wittem is Auberge St. Gerardus

Als je nou gezellig wat wilt eten in Wittem, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Wittem, Auberge St. Gerardus is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Auberge St. Gerardus is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Auberge St. Gerardus.

Auberge St. Gerardus is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Auberge St. Gerardus is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Auberge St. Gerardus in Wittem laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Auberge St. Gerardus biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Auberge St. Gerardus in Wittem biedt Auberge St. Gerardus  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Auberge St. Gerardus! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Auberge St. Gerardus in Wittem!

Heb je zin om wat te eten in Wittem, maar wil je een keer verandering van spijs? Auberge St. Gerardus is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Auberge St. Gerardus in Wittem behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Auberge St. Gerardus in Wittem

Auberge St. Gerardus in Wittem daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Wittem. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Auberge St. Gerardus en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Auberge St. Gerardus overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Auberge St. Gerardus in Wittem!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Auberge St. Gerardus in Wittem kun je de kortingen vinden en ook of Auberge St. Gerardus speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Auberge St. Gerardus in Wittem voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Auberge St. Gerardus in Wittem kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Auberge St. Gerardus in Wittem gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Auberge St. Gerardus in Wittem actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Auberge St. Gerardus vind je hier 

Check ook even de reviews van Auberge St. Gerardus en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Auberge St. Gerardus in Wittem kun je ook de adresgegevens: Van Plettenbergweg 7 in Wittem vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 434504336 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Auberge St. Gerardus in Wittem hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Auberge St. Gerardus en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Auberge St. Gerardus in Wittem en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Auberge St. Gerardus vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Auberge St. Gerardus via de telefoon op: 434504336. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Auberge St. Gerardus op: Van Plettenbergweg 7 in Wittem.