Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp

Al Yerimi / S in Harlingen

Bar Petit Restaurant de Pelikaan

Nieuwemeerdijk 447

1171 PA Badhoevedorp

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 206041825

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Badhoevedorp, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Badhoevedorp, Bar Petit Restaurant de Pelikaan is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Bar Petit Restaurant de Pelikaan is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Bar Petit Restaurant de Pelikaan.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Badhoevedorp!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Badhoevedorp. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Bar Petit Restaurant de Pelikaan en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Bar Petit Restaurant de Pelikaan overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van Bar Petit Restaurant de Pelikaan en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp kun je ook de adresgegevens: Nieuwemeerdijk 447 in Badhoevedorp vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 206041825 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp biedt Bar Petit Restaurant de Pelikaan  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Bar Petit Restaurant de Pelikaan! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Bar Petit Restaurant de Pelikaan is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van Bar Petit Restaurant de Pelikaan is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Bar Petit Restaurant de Pelikaan biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Badhoevedorp, maar wil je een keer verandering van spijs? Bar Petit Restaurant de Pelikaan is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Badhoevedorp

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Badhoevedorp gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Badhoevedorp.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Badhoevedorp zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Badhoevedorp geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp kun je de kortingen vinden en ook of Bar Petit Restaurant de Pelikaan speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van Bar Petit Restaurant de Pelikaan en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Bar Petit Restaurant de Pelikaan in Badhoevedorp en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Bar Petit Restaurant de Pelikaan vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Bar Petit Restaurant de Pelikaan via de telefoon op: 206041825. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Bar Petit Restaurant de Pelikaan op: Nieuwemeerdijk 447 in Badhoevedorp.