Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen

Galamadammen Recreatie BV in Koudum

Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh”

Schoolstraat 34

5243 VC Rosmalen

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 073-5213437

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Rosmalen is Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh”

Als je nou gezellig wat wilt eten in Rosmalen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Rosmalen, Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh”.

Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen biedt Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh”  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh”! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen!

Heb je zin om wat te eten in Rosmalen, maar wil je een keer verandering van spijs? Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Brasserie-Restaurant

Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Rosmalen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen kun je de kortingen vinden en ook of Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” vind je hier 

Check ook even de reviews van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen kun je ook de adresgegevens: Schoolstraat 34 in Rosmalen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 073-5213437 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” in Rosmalen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” via de telefoon op: 073-5213437. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Brasserie-Restaurant “De Coelenborgh” op: Schoolstraat 34 in Rosmalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *