Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven

CafÈ De Harmonie in Sexbierum

Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca

Grote Berg 4

5611 KK Eindhoven

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 040-2455337

Of e-mailen naar: [email protected]

En bezoek onze website: www.eetcafecarioca.nl

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven

Als je nou gezellig wat wilt eten in Eindhoven, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Eindhoven, Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca.

Lees reviews van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website www.eetcafecarioca.nl van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven kun je ook de adresgegevens: Grote Berg 4 in Eindhoven vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 040-2455337 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven hier rekening mee houden. Of mail ze via is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven biedt Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven

Zin in Restaurant? Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Eindhoven. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Eindhoven?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Eindhoven gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Eindhoven kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Eindhoven geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Eindhoven.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven!

Heb je zin om wat te eten in Eindhoven, maar wil je een keer verandering van spijs? Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven kun je de kortingen vinden en ook of Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca in Eindhoven en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca via de telefoon op: 040-2455337. Of via email: [email protected]. Of bezoek hun website: www.eetcafecarioca.nl

Je vind Braziliaans eetcafe/tapasbar Carioca op: Grote Berg 4 in Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *