CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer

Al Yerimi / S in Harlingen

CafÈ-Restaurant Centrum

Burgemeester Krijgerplein 12

8531 EA Lemmer

Friesland

U kunt ons bellen op: 514561360

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Lemmer, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Lemmer, CafÈ-Restaurant Centrum is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over CafÈ-Restaurant Centrum is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij CafÈ-Restaurant Centrum.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Lemmer!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Lemmer. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar CafÈ-Restaurant Centrum en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van CafÈ-Restaurant Centrum overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van CafÈ-Restaurant Centrum en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer kun je ook de adresgegevens: Burgemeester Krijgerplein 12 in Lemmer vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 514561360 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer biedt CafÈ-Restaurant Centrum  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij CafÈ-Restaurant Centrum! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

CafÈ-Restaurant Centrum is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van CafÈ-Restaurant Centrum is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten CafÈ-Restaurant Centrum biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Lemmer, maar wil je een keer verandering van spijs? CafÈ-Restaurant Centrum is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Lemmer

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Lemmer gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Lemmer.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Lemmer zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Lemmer geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer kun je de kortingen vinden en ook of CafÈ-Restaurant Centrum speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van CafÈ-Restaurant Centrum en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij CafÈ-Restaurant Centrum in Lemmer en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van CafÈ-Restaurant Centrum vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met CafÈ-Restaurant Centrum via de telefoon op: 514561360. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind CafÈ-Restaurant Centrum op: Burgemeester Krijgerplein 12 in Lemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *