CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum

Galamadammen Recreatie BV in Koudum

CafÈ-Restaurant Hutten

Grotestraat 4

7596 KE Rossum

Overijssel

U kunt ons bellen op: 0541-625223

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Rossum is CafÈ-Restaurant Hutten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Rossum, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Rossum, CafÈ-Restaurant Hutten is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over CafÈ-Restaurant Hutten is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij CafÈ-Restaurant Hutten.

CafÈ-Restaurant Hutten is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van CafÈ-Restaurant Hutten is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten CafÈ-Restaurant Hutten biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum biedt CafÈ-Restaurant Hutten  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij CafÈ-Restaurant Hutten! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum!

Heb je zin om wat te eten in Rossum, maar wil je een keer verandering van spijs? CafÈ-Restaurant Hutten is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum

CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Rossum. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar CafÈ-Restaurant Hutten en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van CafÈ-Restaurant Hutten overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum kun je de kortingen vinden en ook of CafÈ-Restaurant Hutten speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van CafÈ-Restaurant Hutten vind je hier 

Check ook even de reviews van CafÈ-Restaurant Hutten en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum kun je ook de adresgegevens: Grotestraat 4 in Rossum vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0541-625223 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van CafÈ-Restaurant Hutten en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij CafÈ-Restaurant Hutten in Rossum en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van CafÈ-Restaurant Hutten vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met CafÈ-Restaurant Hutten via de telefoon op: 0541-625223. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind CafÈ-Restaurant Hutten op: Grotestraat 4 in Rossum.