Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden

Galamadammen Recreatie BV in Koudum

Cafetaria De Hemrik

Planetenlaan 4

8938 AL Leeuwarden

Friesland

U kunt ons bellen op: 582887545

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Leeuwarden is Cafetaria De Hemrik

Als je nou gezellig wat wilt eten in Leeuwarden, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Leeuwarden, Cafetaria De Hemrik is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Cafetaria De Hemrik is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Cafetaria De Hemrik.

Cafetaria De Hemrik is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Cafetaria De Hemrik is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Cafetaria De Hemrik biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden biedt Cafetaria De Hemrik  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Cafetaria De Hemrik! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden!

Heb je zin om wat te eten in Leeuwarden, maar wil je een keer verandering van spijs? Cafetaria De Hemrik is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden

Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Leeuwarden. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Cafetaria De Hemrik en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Cafetaria De Hemrik overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden kun je de kortingen vinden en ook of Cafetaria De Hemrik speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Cafetaria De Hemrik vind je hier 

Check ook even de reviews van Cafetaria De Hemrik en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden kun je ook de adresgegevens: Planetenlaan 4 in Leeuwarden vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 582887545 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Cafetaria De Hemrik en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Cafetaria De Hemrik in Leeuwarden en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Cafetaria De Hemrik vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Cafetaria De Hemrik via de telefoon op: 582887545. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Cafetaria De Hemrik op: Planetenlaan 4 in Leeuwarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *