Cafetaria Keetje in Zaamslag

A. Faken in Roden

Cafetaria Keetje

Noordstraat 12

4543 BD Zaamslag

Zeeland

U kunt ons bellen op: 115432300

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Cafetaria Keetje in Zaamslag geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

1 van de lekkerste restaurant’s: Cafetaria Keetje in Zaamslag

Als je nou gezellig wat wilt eten in Zaamslag, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Zaamslag, Cafetaria Keetje is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Cafetaria Keetje is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Cafetaria Keetje.

Hier vind u Cafetaria Keetje op adres- en reserveren kan op 115432300

Check ook even de reviews van Cafetaria Keetje en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Cafetaria Keetje in Zaamslag kun je ook de adresgegevens: Noordstraat 12 in Zaamslag vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 115432300 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Cafetaria Keetje in Zaamslag hier rekening mee houden. Of mail ze via

Cafetaria Keetje in Zaamslag zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Zaamslag. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Cafetaria Keetje en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Cafetaria Keetje overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Cafetaria Keetje in Zaamslag biedt Cafetaria Keetje  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Cafetaria Keetje! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Cafetaria Keetje is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Cafetaria Keetje is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Cafetaria Keetje in Zaamslag laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Cafetaria Keetje biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.
Cafetaria Keetje in Zaamslag

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Zaamslag.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Zaamslag kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Zaamslag geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Cafetaria Keetje in Zaamslag gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Cafetaria Keetje in Zaamslag actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Cafetaria Keetje in Zaamslag!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Cafetaria Keetje in Zaamslag kun je de kortingen vinden en ook of Cafetaria Keetje speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Cafetaria Keetje in Zaamslag voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Cafetaria Keetje in Zaamslag kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ga naar Cafetaria Keetje in Zaamslag! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Zaamslag, maar wil je een keer verandering van spijs? Cafetaria Keetje is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Cafetaria Keetje in Zaamslag behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Cafetaria Keetje en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Cafetaria Keetje in Zaamslag en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Cafetaria Keetje vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Cafetaria Keetje via de telefoon op: 115432300. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Cafetaria Keetje op: Noordstraat 12 in Zaamslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *