Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis

Tapas Bar "Perrito Caliente" in Schiedam

Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis

Koningshoek 92401

3144 BA Maassluis

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 010-5919911

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis

Als je nou gezellig wat wilt eten in Maassluis, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Maassluis, Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis.

Zin in Chinees restaurant? Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Maassluis. Heb je zin in Chinees restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis

Check ook even de reviews van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis kun je ook de adresgegevens: Koningshoek 92401 in Maassluis vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 010-5919911 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Maassluis reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Maassluis gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Maassluis moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Maassluis geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis biedt Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Maassluis.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis!

Heb je zin om wat te eten in Maassluis, maar wil je een keer verandering van spijs? Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Chinees restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis behoort zeker tot een van de beste Chinees restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis vinden.

Kijk voor korting op de website van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis kun je de kortingen vinden en ook of Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis in Maassluis kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Chinees restaurant.

Neem contact op met Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis via de telefoon op: 010-5919911. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Chinees Indisch Rest. Nieuw Lotus Maassluis op: Koningshoek 92401 in Maassluis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *