Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel

Tapas Bar "Perrito Caliente" in Schiedam

Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace”

Schermerhoek 514 -515

2905 TW Capelle Aan Den Ijssel

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 010-4505632

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel

Als je nou gezellig wat wilt eten in Capelle Aan Den Ijssel, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Capelle Aan Den Ijssel, Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace”.

Zin in Chinees restaurant? Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Capelle Aan Den Ijssel. Heb je zin in Chinees restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace”

Check ook even de reviews van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel kun je ook de adresgegevens: Schermerhoek 514 -515 in Capelle Aan Den Ijssel vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 010-4505632 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Capelle Aan Den Ijssel reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Capelle Aan Den Ijssel gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Capelle Aan Den Ijssel moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Capelle Aan Den Ijssel geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel biedt Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace”  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace”! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Chinees Indisch Restaurant

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Capelle Aan Den Ijssel.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel!

Heb je zin om wat te eten in Capelle Aan Den Ijssel, maar wil je een keer verandering van spijs? Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Chinees restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel behoort zeker tot een van de beste Chinees restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” vinden.

Kijk voor korting op de website van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel kun je de kortingen vinden en ook of Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” in Capelle Aan Den Ijssel kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Chinees restaurant.

Neem contact op met Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” via de telefoon op: 010-4505632. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Chinees Indisch Restaurant “Rose Palace” op: Schermerhoek 514 -515 in Capelle Aan Den Ijssel.