Chinees Restaurant Panda in Heerde

Al Yerimi / S in Harlingen

Chinees Restaurant Panda

Zwolseweg 75

8181 AC Heerde

Gelderland

U kunt ons bellen op: 578691281

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Chinees Restaurant Panda in Heerde super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Heerde, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Heerde, Chinees Restaurant Panda is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Chinees Restaurant Panda is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Chinees Restaurant Panda.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Heerde!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Heerde. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Chinees Restaurant Panda en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Chinees Restaurant Panda overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Chinees Restaurant Panda in Heerde is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van Chinees Restaurant Panda en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Chinees Restaurant Panda in Heerde kun je ook de adresgegevens: Zwolseweg 75 in Heerde vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 578691281 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Chinees Restaurant Panda in Heerde hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van Chinees Restaurant Panda in Heerde biedt Chinees Restaurant Panda  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Chinees Restaurant Panda! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Chinees Restaurant Panda is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van Chinees Restaurant Panda is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Chinees Restaurant Panda in Heerde laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Chinees Restaurant Panda biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Chinees Restaurant Panda in Heerde

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Chinees Restaurant Panda in Heerde geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Heerde, maar wil je een keer verandering van spijs? Chinees Restaurant Panda is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Chinees Restaurant Panda in Heerde behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Heerde

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Heerde gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Heerde.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Heerde zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Heerde geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van Chinees Restaurant Panda in Heerde!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Chinees Restaurant Panda in Heerde gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Chinees Restaurant Panda in Heerde actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Chinees Restaurant Panda in Heerde kun je de kortingen vinden en ook of Chinees Restaurant Panda speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Chinees Restaurant Panda in Heerde voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Chinees Restaurant Panda in Heerde kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van Chinees Restaurant Panda en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Chinees Restaurant Panda in Heerde en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Chinees Restaurant Panda vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Chinees Restaurant Panda via de telefoon op: 578691281. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Chinees Restaurant Panda op: Zwolseweg 75 in Heerde.