De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam

Al Yerimi / S in Harlingen

De Kleine Beurs

Peulenplein 2

3371XV Hardinxveld Giessendam

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 184618053

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Hardinxveld Giessendam, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Hardinxveld Giessendam, De Kleine Beurs is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over De Kleine Beurs is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij De Kleine Beurs.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hardinxveld Giessendam!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hardinxveld Giessendam. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar De Kleine Beurs en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van De Kleine Beurs overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van De Kleine Beurs en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam kun je ook de adresgegevens: Peulenplein 2 in Hardinxveld Giessendam vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 184618053 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam biedt De Kleine Beurs  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij De Kleine Beurs! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

De Kleine Beurs is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van De Kleine Beurs is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Kleine Beurs biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Hardinxveld Giessendam, maar wil je een keer verandering van spijs? De Kleine Beurs is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Hardinxveld Giessendam

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Hardinxveld Giessendam gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Hardinxveld Giessendam.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Hardinxveld Giessendam zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Hardinxveld Giessendam geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam kun je de kortingen vinden en ook of De Kleine Beurs speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van De Kleine Beurs en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij De Kleine Beurs in Hardinxveld Giessendam en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van De Kleine Beurs vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met De Kleine Beurs via de telefoon op: 184618053. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind De Kleine Beurs op: Peulenplein 2 in Hardinxveld Giessendam.