De Pandoer BV in Heusden

Mc Donalds in Eindhoven

De Pandoer BV

Vorstermansplein 24

5725 AM Heusden

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 0493-691918

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is De Pandoer BV in Heusden

Als je nou gezellig wat wilt eten in Heusden, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Heusden, De Pandoer BV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over De Pandoer BV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij De Pandoer BV.

De Pandoer BV in Heusden absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Heusden. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar De Pandoer BV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van De Pandoer BV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van De Pandoer BV vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van De Pandoer BV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van De Pandoer BV in Heusden kun je ook de adresgegevens: Vorstermansplein 24 in Heusden vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0493-691918 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van De Pandoer BV in Heusden hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij De Pandoer BV!

Op de webpagina van De Pandoer BV in Heusden biedt De Pandoer BV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij De Pandoer BV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij De Pandoer BV

Gezien de populariteit van De Pandoer BV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij De Pandoer BV in Heusden laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Pandoer BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

De Pandoer BV in Heusden

Tips voor lekker eten in Heusden, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij De Pandoer BV in Heusden geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar De Pandoer BV in Heusden!

Heb je zin om wat te eten in Heusden, maar wil je een keer verandering van spijs? De Pandoer BV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en De Pandoer BV in Heusden behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Heusden.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Heusden geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Heusden gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van De Pandoer BV in Heusden!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft De Pandoer BV in Heusden gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of De Pandoer BV in Heusden actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van De Pandoer BV in Heusden kun je de kortingen vinden en ook of De Pandoer BV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van De Pandoer BV in Heusden voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van De Pandoer BV in Heusden kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van De Pandoer BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij De Pandoer BV in Heusden en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van De Pandoer BV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met De Pandoer BV via de telefoon op: 0493-691918. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind De Pandoer BV op: Vorstermansplein 24 in Heusden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *