Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam

Mc Donalds in Eindhoven

Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV

Bergweg 64

3036 BC Rotterdam

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 010-4671919

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam

Als je nou gezellig wat wilt eten in Rotterdam, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Rotterdam, Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV.

Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Rotterdam. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam kun je ook de adresgegevens: Bergweg 64 in Rotterdam vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 010-4671919 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV!

Op de webpagina van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam biedt Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV

Gezien de populariteit van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam

Tips voor lekker eten in Rotterdam, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam!

Heb je zin om wat te eten in Rotterdam, maar wil je een keer verandering van spijs? Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Rotterdam.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Rotterdam geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Rotterdam gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam kun je de kortingen vinden en ook of Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV in Rotterdam en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV via de telefoon op: 010-4671919. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Eetcafe Facet Aan de Bergweg CV op: Bergweg 64 in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *