Firma De Wakende Haan in Abcoude

Galamadammen Recreatie BV in Koudum

Firma De Wakende Haan

Kerkplein 5 -7

1391 GJ Abcoude

Utrecht

U kunt ons bellen op: 0294-281271

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Firma De Wakende Haan in Abcoude geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Abcoude is Firma De Wakende Haan

Als je nou gezellig wat wilt eten in Abcoude, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Abcoude, Firma De Wakende Haan is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Firma De Wakende Haan is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Firma De Wakende Haan.

Firma De Wakende Haan is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Firma De Wakende Haan is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Firma De Wakende Haan in Abcoude laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Firma De Wakende Haan biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Firma De Wakende Haan in Abcoude biedt Firma De Wakende Haan  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Firma De Wakende Haan! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Firma De Wakende Haan in Abcoude!

Heb je zin om wat te eten in Abcoude, maar wil je een keer verandering van spijs? Firma De Wakende Haan is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Firma De Wakende Haan in Abcoude behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Firma De Wakende Haan in Abcoude

Firma De Wakende Haan in Abcoude daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Abcoude. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Firma De Wakende Haan en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Firma De Wakende Haan overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Firma De Wakende Haan in Abcoude!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Firma De Wakende Haan in Abcoude kun je de kortingen vinden en ook of Firma De Wakende Haan speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Firma De Wakende Haan in Abcoude voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Firma De Wakende Haan in Abcoude kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Firma De Wakende Haan in Abcoude gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Firma De Wakende Haan in Abcoude actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Firma De Wakende Haan vind je hier 

Check ook even de reviews van Firma De Wakende Haan en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Firma De Wakende Haan in Abcoude kun je ook de adresgegevens: Kerkplein 5 -7 in Abcoude vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0294-281271 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Firma De Wakende Haan in Abcoude hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Firma De Wakende Haan en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Firma De Wakende Haan in Abcoude en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Firma De Wakende Haan vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Firma De Wakende Haan via de telefoon op: 0294-281271. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Firma De Wakende Haan op: Kerkplein 5 -7 in Abcoude.