Frascati Restaurant in Willemstad

Delifrance in Oss

Frascati Restaurant

Voorstraat 50

4797 BH Willemstad

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 168476080

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Frascati Restaurant in Willemstad geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant Frascati Restaurant in Willemstad

Als je nou gezellig wat wilt eten in Willemstad, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Willemstad, Frascati Restaurant is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Frascati Restaurant is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Frascati Restaurant.

Lees reviews van Frascati Restaurant en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van Frascati Restaurant en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Frascati Restaurant in Willemstad kun je ook de adresgegevens: Voorstraat 50 in Willemstad vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 168476080 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Frascati Restaurant in Willemstad hier rekening mee houden. Of mail ze via

Frascati Restaurant is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van Frascati Restaurant is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Frascati Restaurant in Willemstad laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Frascati Restaurant biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van Frascati Restaurant in Willemstad biedt Frascati Restaurant  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Frascati Restaurant! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Frascati Restaurant in Willemstad

Zin in Restaurant? Frascati Restaurant in Willemstad een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Willemstad. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Frascati Restaurant en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Frascati Restaurant overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Willemstad?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Willemstad gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Willemstad kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Willemstad geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Willemstad.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Frascati Restaurant in Willemstad gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Frascati Restaurant in Willemstad actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan Frascati Restaurant in Willemstad!

Heb je zin om wat te eten in Willemstad, maar wil je een keer verandering van spijs? Frascati Restaurant is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Frascati Restaurant in Willemstad behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van Frascati Restaurant in Willemstad!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Frascati Restaurant in Willemstad kun je de kortingen vinden en ook of Frascati Restaurant speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Frascati Restaurant in Willemstad voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Frascati Restaurant in Willemstad kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Frascati Restaurant en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Frascati Restaurant in Willemstad en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Frascati Restaurant vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Frascati Restaurant via de telefoon op: 168476080. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Frascati Restaurant op: Voorstraat 50 in Willemstad.