Hendrikje Veldhuis in Winsum

Galamadammen Recreatie BV in Koudum

Hendrikje Veldhuis

Buitensingel 7

9951 GA Winsum

Groningen

U kunt ons bellen op: 641014633

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Hendrikje Veldhuis in Winsum geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Winsum is Hendrikje Veldhuis

Als je nou gezellig wat wilt eten in Winsum, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Winsum, Hendrikje Veldhuis is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Hendrikje Veldhuis is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Hendrikje Veldhuis.

Hendrikje Veldhuis is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Hendrikje Veldhuis is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Hendrikje Veldhuis in Winsum laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Hendrikje Veldhuis biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Hendrikje Veldhuis in Winsum biedt Hendrikje Veldhuis  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Hendrikje Veldhuis! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Hendrikje Veldhuis in Winsum!

Heb je zin om wat te eten in Winsum, maar wil je een keer verandering van spijs? Hendrikje Veldhuis is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Hendrikje Veldhuis in Winsum behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Hendrikje Veldhuis in Winsum

Hendrikje Veldhuis in Winsum daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Winsum. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Hendrikje Veldhuis en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Hendrikje Veldhuis overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Hendrikje Veldhuis in Winsum!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Hendrikje Veldhuis in Winsum kun je de kortingen vinden en ook of Hendrikje Veldhuis speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Hendrikje Veldhuis in Winsum voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Hendrikje Veldhuis in Winsum kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Hendrikje Veldhuis in Winsum gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Hendrikje Veldhuis in Winsum actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Hendrikje Veldhuis vind je hier 

Check ook even de reviews van Hendrikje Veldhuis en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Hendrikje Veldhuis in Winsum kun je ook de adresgegevens: Buitensingel 7 in Winsum vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 641014633 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Hendrikje Veldhuis in Winsum hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Hendrikje Veldhuis en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Hendrikje Veldhuis in Winsum en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Hendrikje Veldhuis vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Hendrikje Veldhuis via de telefoon op: 641014633. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Hendrikje Veldhuis op: Buitensingel 7 in Winsum.