Het Eetpaleis in Alkmaar

Mc Donalds in Eindhoven

Het Eetpaleis

Verdronkenoord 102

1811 BH Alkmaar

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 072-5202000

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is Het Eetpaleis in Alkmaar

Als je nou gezellig wat wilt eten in Alkmaar, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Alkmaar, Het Eetpaleis is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Het Eetpaleis is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Het Eetpaleis.

Het Eetpaleis in Alkmaar absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Alkmaar. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Het Eetpaleis en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Het Eetpaleis overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van Het Eetpaleis vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van Het Eetpaleis en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Het Eetpaleis in Alkmaar kun je ook de adresgegevens: Verdronkenoord 102 in Alkmaar vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 072-5202000 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Het Eetpaleis in Alkmaar hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Het Eetpaleis!

Op de webpagina van Het Eetpaleis in Alkmaar biedt Het Eetpaleis  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Het Eetpaleis! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij Het Eetpaleis

Gezien de populariteit van Het Eetpaleis is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Het Eetpaleis in Alkmaar laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Het Eetpaleis biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Het Eetpaleis in Alkmaar

Tips voor lekker eten in Alkmaar, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Het Eetpaleis in Alkmaar geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar Het Eetpaleis in Alkmaar!

Heb je zin om wat te eten in Alkmaar, maar wil je een keer verandering van spijs? Het Eetpaleis is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Het Eetpaleis in Alkmaar behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Alkmaar.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Alkmaar geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Alkmaar gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van Het Eetpaleis in Alkmaar!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Het Eetpaleis in Alkmaar gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Het Eetpaleis in Alkmaar actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Het Eetpaleis in Alkmaar kun je de kortingen vinden en ook of Het Eetpaleis speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Het Eetpaleis in Alkmaar voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Het Eetpaleis in Alkmaar kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van Het Eetpaleis en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Het Eetpaleis in Alkmaar en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Het Eetpaleis vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Het Eetpaleis via de telefoon op: 072-5202000. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Het Eetpaleis op: Verdronkenoord 102 in Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *