Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad

Delifrance in Oss

Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento

De Stelling 21

8232ED Lelystad

Flevoland

U kunt ons bellen op: 320249368

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad

Als je nou gezellig wat wilt eten in Lelystad, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Lelystad, Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento.

Lees reviews van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad kun je ook de adresgegevens: De Stelling 21 in Lelystad vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 320249368 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad hier rekening mee houden. Of mail ze via

Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad biedt Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad

Zin in Restaurant? Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Lelystad. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Lelystad?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Lelystad gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Lelystad kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Lelystad geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Lelystad.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad!

Heb je zin om wat te eten in Lelystad, maar wil je een keer verandering van spijs? Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad kun je de kortingen vinden en ook of Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento in Lelystad en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento via de telefoon op: 320249368. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Italiaans Specialiteiten Restaurant Sorrento op: De Stelling 21 in Lelystad.