Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer

Galamadammen Recreatie BV in Koudum

Jachthaven Nieuwe Meer

Stommeerweg 2

1431 EW Aalsmeer

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 0297-324589

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Aalsmeer is Jachthaven Nieuwe Meer

Als je nou gezellig wat wilt eten in Aalsmeer, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Aalsmeer, Jachthaven Nieuwe Meer is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Jachthaven Nieuwe Meer is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Jachthaven Nieuwe Meer.

Jachthaven Nieuwe Meer is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Jachthaven Nieuwe Meer is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Jachthaven Nieuwe Meer biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer biedt Jachthaven Nieuwe Meer  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Jachthaven Nieuwe Meer! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer!

Heb je zin om wat te eten in Aalsmeer, maar wil je een keer verandering van spijs? Jachthaven Nieuwe Meer is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer

Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Aalsmeer. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Jachthaven Nieuwe Meer en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Jachthaven Nieuwe Meer overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer kun je de kortingen vinden en ook of Jachthaven Nieuwe Meer speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Jachthaven Nieuwe Meer vind je hier 

Check ook even de reviews van Jachthaven Nieuwe Meer en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer kun je ook de adresgegevens: Stommeerweg 2 in Aalsmeer vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0297-324589 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Jachthaven Nieuwe Meer en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Jachthaven Nieuwe Meer in Aalsmeer en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Jachthaven Nieuwe Meer vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Jachthaven Nieuwe Meer via de telefoon op: 0297-324589. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Jachthaven Nieuwe Meer op: Stommeerweg 2 in Aalsmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *