La Mamma in Pijnacker

Delifrance in Oss

La Mamma

Oostlaan 1

2641 DK Pijnacker

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 153698468

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij La Mamma in Pijnacker geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant La Mamma in Pijnacker

Als je nou gezellig wat wilt eten in Pijnacker, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Pijnacker, La Mamma is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over La Mamma is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij La Mamma.

Lees reviews van La Mamma en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van La Mamma en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van La Mamma in Pijnacker kun je ook de adresgegevens: Oostlaan 1 in Pijnacker vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 153698468 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van La Mamma in Pijnacker hier rekening mee houden. Of mail ze via

La Mamma is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van La Mamma is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij La Mamma in Pijnacker laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten La Mamma biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van La Mamma in Pijnacker biedt La Mamma  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij La Mamma! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
La Mamma in Pijnacker

Zin in Restaurant? La Mamma in Pijnacker een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Pijnacker. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar La Mamma en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van La Mamma overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Pijnacker?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Pijnacker gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Pijnacker kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Pijnacker geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Pijnacker.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft La Mamma in Pijnacker gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of La Mamma in Pijnacker actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan La Mamma in Pijnacker!

Heb je zin om wat te eten in Pijnacker, maar wil je een keer verandering van spijs? La Mamma is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en La Mamma in Pijnacker behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van La Mamma in Pijnacker!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van La Mamma in Pijnacker kun je de kortingen vinden en ook of La Mamma speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van La Mamma in Pijnacker voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van La Mamma in Pijnacker kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van La Mamma en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij La Mamma in Pijnacker en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van La Mamma vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met La Mamma via de telefoon op: 153698468. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind La Mamma op: Oostlaan 1 in Pijnacker.