Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen

A. Faken in Roden

Lotus Sakura Wokrestaurant

Burgemeester Kuperusplein 56

8442 CM Heerenveen

Friesland

U kunt ons bellen op: 513624121

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

1 van de lekkerste restaurant’s: Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Heerenveen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Heerenveen, Lotus Sakura Wokrestaurant is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Lotus Sakura Wokrestaurant is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Lotus Sakura Wokrestaurant.

Hier vind u Lotus Sakura Wokrestaurant op adres- en reserveren kan op 513624121

Check ook even de reviews van Lotus Sakura Wokrestaurant en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen kun je ook de adresgegevens: Burgemeester Kuperusplein 56 in Heerenveen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 513624121 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Heerenveen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Lotus Sakura Wokrestaurant en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Lotus Sakura Wokrestaurant overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen biedt Lotus Sakura Wokrestaurant  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Lotus Sakura Wokrestaurant! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Lotus Sakura Wokrestaurant is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Lotus Sakura Wokrestaurant is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Lotus Sakura Wokrestaurant biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.
Lotus Sakura  Wokrestaurant in Heerenveen

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Heerenveen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Heerenveen kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Heerenveen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen kun je de kortingen vinden en ook of Lotus Sakura Wokrestaurant speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ga naar Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Heerenveen, maar wil je een keer verandering van spijs? Lotus Sakura Wokrestaurant is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Lotus Sakura Wokrestaurant en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Lotus Sakura Wokrestaurant in Heerenveen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Lotus Sakura Wokrestaurant vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Lotus Sakura Wokrestaurant via de telefoon op: 513624121. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Lotus Sakura Wokrestaurant op: Burgemeester Kuperusplein 56 in Heerenveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *