Partycentrum Schimmel in Woudenberg

Partycentrum Schimmel

Stationsweg Oost 243

3931 EP Woudenberg Utrecht

Bel ons op: 033-2861213

Of mail naar: [email protected]

Meer informatie vind u op: www.schimmel.nu

Het is goed toeven bij Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg. In een prachtige omgeving kom je voor korte of langere tijd even helemaal tot rust. En laat jij je volledig in de watten leggen. Hotel Partycentrum Schimmel is prima bereikbaar en je parkeert de auto gratis in de directe nabijheid van het hotel. Partycentrum Schimmel biedt alles wat je zoekt in een hotel. Je kunt kiezen uit verschillende kamers, geschikt voor een of meerdere personen. Bij je overnachting kun je een ontbijt boeken, zoals je in Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg ook prima van een diner en een smakelijke lunch kunt genieten. ’s Avonds is het altijd goed toeven in de hotelbar. En neem je voor je naar bed gaat nog een heerlijk afzakkertje.

1 van de mooiste hotels Partycentrum Schimmel in Woudenberg

Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg staat bekend om de grote mate van hygiëne en comfort. Ook de voorzieningen worden alom geroemd. Ze biedt simpelweg alles wat je in een hotel zoekt. In Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg overnacht je, maar kun je ook prima een aantal dagen en nachten verblijven. Rondom het hotel is voldoende te zien, te proeven en zeker ook te beleven. Bij de receptie van het hotel vind je meer informatie over activiteiten. Die je in de buurt kunt ondernemen. Zoals ook de medewerkers je graag van dienst zijn en altijd bereid zijn je te informeren. Over de mogelijkheden die er in het gebied zijn. En over leuke plaatjes die je echt gezien moet hebben. Je vindt er overigens ook informatie over de mogelijkheden die het openbaar vervoer in de omgeving je kan bieden.

Bij Partycentrum Schimmel in Woudenberg word je helemaal in de watten gelegd

In Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg geniet je van goede wifi, en dat niet alleen in de centrale lobby van het hotel, maar ook gewoon op je kamer. Dat maakt dat je prima kunt werken op je kamer, een kamer die standaard is voorzien van een bureau. Huisdieren zijn op voorwaarden (zie website) welkom, standaard vind je op onze kamers een televisie en een uitstekend bed. Hotel Partycentrum Schimmel is een zeer modern hotel, waar gastvrijheid en klantgerichtheid nog met hoofdletters worden geschreven. Je wordt op alle mogelijke manieren in de watten gelegd. En is je iets onduidelijk, schiet dan gewoon een van de medewerkers aan. Die weten altijd raad en helpen je bovendien graag.

Kamers zijn er in verschillende soorten

Ook op de verschillende kamers die Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg aanbiedt kun je meer dan prima uit de voeten. Zoals gezegd is er standaard een televisie en geniet je er van goede wifi. Er zijn verschillende kamers met airco beschikbaar, zoals je er prima zelf koffie en thee kunt maken. Het bureau maakt dat je prima kunt werken op een van de kamers, dat zowel een- als tweepersoons kamers biedt en over een aantal royale familiekamers beschikt. Wil je nog groter en luxer dan kan dat door de suite te boeken. Deze kamer biedt nog meer luxe dan de andere kamers en in de suite kom je echt helemaal tot rust. De meeste kamers beschikken overigens over een balkon. Alle kamers van Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg zijn rookvrij.

De badkamer is van alle gemakken voorzien

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer, die ook al van alle gemakken is voorzien. Ongeveer de helft van de kamers heeft de beschikking over een ligbad, standaard is er een uitstekende douche beschikbaar en uiteraard levert Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg elke dag schone handdoeken. Uiteraard is er zeep en shampoo en heb je de beschikking over een eigen toilet op de kamer. Die allemaal over een uitstekend ventilatiesysteem beschikken.

Ons hotel is rolstoelvriendelijk! Wees welkom

Ook de minder valide mensen kunnen prima terecht bij Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg. Het hotel is een officieel rolstoelvriendelijk hotel en kent zo dus voor echt niemand een drempel. Voor de jongste gasten zijn baby- en kinderbedjes aanwezig. En de kamers zijn dermate geïsoleerd dat je nooit geluidsoverlast of andere hinder van je buren zult ondervinden. Rust is wat er heerst in Woudenberg Serene rust, de beste faciliteiten, vriendelijk personeel en een prijs die recht doet aan de geleverde kwaliteit.  Dat is wat Hotel Partycentrum Schimmel Woudenberg te bieden heeft en waar het alom geroemde hotel voor staat.

Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg

Kom helemaal tot rust en laat je lekker verzorgen

Ook standaard is de aanwezigheid van een strijkijzer en een strijkplank op de kamer. Zoals je ook al prima je waardevolle spullen in een kluis op je kamer achter kunt laten. Er is ruim voldoende kastruimte beschikbaar en er is ook veelal een waterkoker voor je beschikbaar. Net zoals een aantal kopjes en glazen. De hotelkamers van Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg zijn simpelweg van alle gemakken voorzien. Je slaapt heerlijk op de kwalitatief uitstekende boxspring bedden en bang voor geluidsoverlast in de avonduren hoef je ook al niet te zijn. Boek je een kamer bij Hotel Partycentrum Schimmel dan ben je er echt even helemaal uit. Zonder zorgen en van alle gemakken voorzien.

Wens je de volgende ochtend een uitgebreide ontbijtbuffet?

Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg heeft de receptie een groot deel van de dag bezet waardoor je altijd een vraagbaak hebt, zoals ook de portier je uiteraard graag steeds van dienst is. In de hotelbar krijg je alleen de lekkerste drankjes geserveerd en zit je heerlijk in een van de sfeervolle hoekjes. Bij een overnachting kun je het uitgebreide ontbijtbuffet bijboeken, een buffet dat zeer de moeite waard is. Drie uur lang heb je de gelegenheid om te ontbijten en steeds worden de verschillende producten aangevuld.

Wilt je a la carte dineren of kom je voor het wisselende buffet naar het restaurant

Ook ’s avonds word je op de best denkbare wijze ontzorgd in het restaurant van Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg In principe kies je al la carte, je kunt echter ook gebruik maken van de telkens weer verrassende daghap. Tussen de middag zijn er diverse manieren om van een overheerlijke lunch te genieten. Kom je met kinderen? Gezellig! Ook voor de kleinste en jongste gasten is er een speciale menukaart. Bovendien beschikt het hotel over een speelkamer voor kinderen. En kunnen ze in de tuin genieten van een schommel en een glijbaan. In Hotel Partycentrum Schimmel in Woudenberg is het een smeltkroes van jong en oud en dat gaat altijd harmonieus samen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het hotel.

Neem contact op met Partycentrum Schimmel via de telefoon op: 033-2861213. Of via email: [email protected]. Of bezoek hun website: www.schimmel.nu

Je vind Partycentrum Schimmel op: Stationsweg Oost 243 3931 EP in Woudenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *