Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade

Tapas Bar "Perrito Caliente" in Schiedam

Pizzeria Tapas Constantino

Schaesbergerstraat 92

6467 ED Kerkrade

Limburg

U kunt ons bellen op: 045-5420284

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade

Als je nou gezellig wat wilt eten in Kerkrade, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Kerkrade, Pizzeria Tapas Constantino is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Pizzeria Tapas Constantino is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Pizzeria Tapas Constantino.

Zin in Italiaans restaurant? Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Kerkrade. Heb je zin in Italiaans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Pizzeria Tapas Constantino en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Pizzeria Tapas Constantino overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Pizzeria Tapas Constantino

Check ook even de reviews van Pizzeria Tapas Constantino en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade kun je ook de adresgegevens: Schaesbergerstraat 92 in Kerkrade vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 045-5420284 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Kerkrade reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Kerkrade gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Pizzeria Tapas Constantino is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Pizzeria Tapas Constantino is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Pizzeria Tapas Constantino biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Kerkrade moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Kerkrade geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade biedt Pizzeria Tapas Constantino  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Pizzeria Tapas Constantino! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Kerkrade.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade!

Heb je zin om wat te eten in Kerkrade, maar wil je een keer verandering van spijs? Pizzeria Tapas Constantino is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Italiaans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade behoort zeker tot een van de beste Italiaans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Pizzeria Tapas Constantino en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Pizzeria Tapas Constantino vinden.

Kijk voor korting op de website van Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade kun je de kortingen vinden en ook of Pizzeria Tapas Constantino speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Pizzeria Tapas Constantino in Kerkrade kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Italiaans restaurant.

Neem contact op met Pizzeria Tapas Constantino via de telefoon op: 045-5420284. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Pizzeria Tapas Constantino op: Schaesbergerstraat 92 in Kerkrade.