Restaurant De Kolentip in Maasbracht

Al Yerimi / S in Harlingen

Restaurant De Kolentip

Tipstraat 8

6051 CX Maasbracht

Limburg

U kunt ons bellen op: 475559133

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Restaurant De Kolentip in Maasbracht super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Maasbracht, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Maasbracht, Restaurant De Kolentip is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant De Kolentip is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant De Kolentip.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Maasbracht!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Maasbracht. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant De Kolentip en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant De Kolentip overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Restaurant De Kolentip in Maasbracht is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van Restaurant De Kolentip en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant De Kolentip in Maasbracht kun je ook de adresgegevens: Tipstraat 8 in Maasbracht vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 475559133 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant De Kolentip in Maasbracht hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van Restaurant De Kolentip in Maasbracht biedt Restaurant De Kolentip  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant De Kolentip! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Restaurant De Kolentip is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van Restaurant De Kolentip is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant De Kolentip in Maasbracht laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant De Kolentip biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Restaurant De Kolentip in Maasbracht

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant De Kolentip in Maasbracht geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Maasbracht, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant De Kolentip is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant De Kolentip in Maasbracht behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Maasbracht

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Maasbracht gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Maasbracht.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Maasbracht zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Maasbracht geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van Restaurant De Kolentip in Maasbracht!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant De Kolentip in Maasbracht gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant De Kolentip in Maasbracht actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant De Kolentip in Maasbracht kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant De Kolentip speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant De Kolentip in Maasbracht voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant De Kolentip in Maasbracht kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van Restaurant De Kolentip en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant De Kolentip in Maasbracht en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant De Kolentip vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Restaurant De Kolentip via de telefoon op: 475559133. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant De Kolentip op: Tipstraat 8 in Maasbracht.