Restaurant De Koorenschuur in Liempde

Galamadammen Recreatie BV in Koudum

Restaurant De Koorenschuur

Raadhuisplein 4 /A

5298 CD Liempde

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 0411-632299

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant De Koorenschuur in Liempde geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Liempde is Restaurant De Koorenschuur

Als je nou gezellig wat wilt eten in Liempde, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Liempde, Restaurant De Koorenschuur is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant De Koorenschuur is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant De Koorenschuur.

Restaurant De Koorenschuur is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Restaurant De Koorenschuur is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant De Koorenschuur in Liempde laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant De Koorenschuur biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Restaurant De Koorenschuur in Liempde biedt Restaurant De Koorenschuur  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant De Koorenschuur! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Restaurant De Koorenschuur in Liempde!

Heb je zin om wat te eten in Liempde, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant De Koorenschuur is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant De Koorenschuur in Liempde behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Restaurant De Koorenschuur in Liempde

Restaurant De Koorenschuur in Liempde daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Liempde. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant De Koorenschuur en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant De Koorenschuur overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Restaurant De Koorenschuur in Liempde!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant De Koorenschuur in Liempde kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant De Koorenschuur speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant De Koorenschuur in Liempde voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant De Koorenschuur in Liempde kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant De Koorenschuur in Liempde gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant De Koorenschuur in Liempde actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Restaurant De Koorenschuur vind je hier 

Check ook even de reviews van Restaurant De Koorenschuur en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant De Koorenschuur in Liempde kun je ook de adresgegevens: Raadhuisplein 4 /A in Liempde vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0411-632299 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant De Koorenschuur in Liempde hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Restaurant De Koorenschuur en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant De Koorenschuur in Liempde en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant De Koorenschuur vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Restaurant De Koorenschuur via de telefoon op: 0411-632299. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant De Koorenschuur op: Raadhuisplein 4 /A in Liempde.