Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot

Delifrance in Oss

Restaurant G.J. Admiraal

Klaas Hoornlaan 1

1921 BM Akersloot

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 626158350

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot

Als je nou gezellig wat wilt eten in Akersloot, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Akersloot, Restaurant G.J. Admiraal is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant G.J. Admiraal is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant G.J. Admiraal.

Lees reviews van Restaurant G.J. Admiraal en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van Restaurant G.J. Admiraal en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot kun je ook de adresgegevens: Klaas Hoornlaan 1 in Akersloot vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 626158350 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot hier rekening mee houden. Of mail ze via

Restaurant G.J. Admiraal is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van Restaurant G.J. Admiraal is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant G.J. Admiraal biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot biedt Restaurant G.J. Admiraal  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant G.J. Admiraal! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot

Zin in Restaurant? Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Akersloot. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant G.J. Admiraal en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant G.J. Admiraal overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Akersloot?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Akersloot gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Akersloot kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Akersloot geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Akersloot.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot!

Heb je zin om wat te eten in Akersloot, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant G.J. Admiraal is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant G.J. Admiraal speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Restaurant G.J. Admiraal en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant G.J. Admiraal in Akersloot en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant G.J. Admiraal vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Restaurant G.J. Admiraal via de telefoon op: 626158350. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant G.J. Admiraal op: Klaas Hoornlaan 1 in Akersloot.