Restaurant Lavendel in Gouda

A. Faken in Roden

Restaurant Lavendel

Achter de Kerk 6

2801 JW Gouda

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 182686202

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant Lavendel in Gouda geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

1 van de lekkerste restaurant’s: Restaurant Lavendel in Gouda

Als je nou gezellig wat wilt eten in Gouda, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Gouda, Restaurant Lavendel is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant Lavendel is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant Lavendel.

Hier vind u Restaurant Lavendel op adres- en reserveren kan op 182686202

Check ook even de reviews van Restaurant Lavendel en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant Lavendel in Gouda kun je ook de adresgegevens: Achter de Kerk 6 in Gouda vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 182686202 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant Lavendel in Gouda hier rekening mee houden. Of mail ze via

Restaurant Lavendel in Gouda zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Gouda. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant Lavendel en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant Lavendel overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Restaurant Lavendel in Gouda biedt Restaurant Lavendel  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant Lavendel! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Restaurant Lavendel is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Restaurant Lavendel is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant Lavendel in Gouda laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant Lavendel biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.
Restaurant Lavendel in Gouda

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Gouda.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Gouda kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Gouda geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant Lavendel in Gouda gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant Lavendel in Gouda actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Restaurant Lavendel in Gouda!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant Lavendel in Gouda kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant Lavendel speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant Lavendel in Gouda voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant Lavendel in Gouda kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ga naar Restaurant Lavendel in Gouda! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Gouda, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant Lavendel is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant Lavendel in Gouda behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Restaurant Lavendel en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant Lavendel in Gouda en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant Lavendel vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Restaurant Lavendel via de telefoon op: 182686202. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant Lavendel op: Achter de Kerk 6 in Gouda.