Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam

Al Yerimi / S in Harlingen

Thais Restaurant Khan Thoong

Broersveld 178

3111 LL Schiedam

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 104265437

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Schiedam, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Schiedam, Thais Restaurant Khan Thoong is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Thais Restaurant Khan Thoong is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Thais Restaurant Khan Thoong.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Schiedam!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Schiedam. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Thais Restaurant Khan Thoong en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Thais Restaurant Khan Thoong overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van Thais Restaurant Khan Thoong en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam kun je ook de adresgegevens: Broersveld 178 in Schiedam vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 104265437 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam biedt Thais Restaurant Khan Thoong  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Thais Restaurant Khan Thoong! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Thais Restaurant Khan Thoong is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van Thais Restaurant Khan Thoong is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Thais Restaurant Khan Thoong biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Schiedam, maar wil je een keer verandering van spijs? Thais Restaurant Khan Thoong is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Schiedam

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Schiedam gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Schiedam.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Schiedam zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Schiedam geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam kun je de kortingen vinden en ook of Thais Restaurant Khan Thoong speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van Thais Restaurant Khan Thoong en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Thais Restaurant Khan Thoong in Schiedam en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Thais Restaurant Khan Thoong vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Thais Restaurant Khan Thoong via de telefoon op: 104265437. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Thais Restaurant Khan Thoong op: Broersveld 178 in Schiedam.