V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel

Al Yerimi / S in Harlingen

V.o.f. Fong Shou

Dorpsstraat 51

5735 EB Aarle Rixtel

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 492382759

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Aarle Rixtel, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Aarle Rixtel, V.o.f. Fong Shou is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over V.o.f. Fong Shou is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij V.o.f. Fong Shou.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Aarle Rixtel!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Aarle Rixtel. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar V.o.f. Fong Shou en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van V.o.f. Fong Shou overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van V.o.f. Fong Shou en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel kun je ook de adresgegevens: Dorpsstraat 51 in Aarle Rixtel vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 492382759 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel biedt V.o.f. Fong Shou  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij V.o.f. Fong Shou! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

V.o.f. Fong Shou is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van V.o.f. Fong Shou is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten V.o.f. Fong Shou biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Aarle Rixtel, maar wil je een keer verandering van spijs? V.o.f. Fong Shou is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Aarle Rixtel

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Aarle Rixtel gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Aarle Rixtel.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Aarle Rixtel zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Aarle Rixtel geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel kun je de kortingen vinden en ook of V.o.f. Fong Shou speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van V.o.f. Fong Shou en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij V.o.f. Fong Shou in Aarle Rixtel en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van V.o.f. Fong Shou vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met V.o.f. Fong Shou via de telefoon op: 492382759. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind V.o.f. Fong Shou op: Dorpsstraat 51 in Aarle Rixtel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *