Van den Brink Partycentrum BV in Assen

Mc Donalds in Eindhoven

Van den Brink Partycentrum BV

Groningerstraat 95 -97

9402 LA Assen

Drenthe

U kunt ons bellen op: 050-5491438

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is Van den Brink Partycentrum BV in Assen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Assen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Assen, Van den Brink Partycentrum BV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Van den Brink Partycentrum BV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Van den Brink Partycentrum BV.

Van den Brink Partycentrum BV in Assen absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Assen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Van den Brink Partycentrum BV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Van den Brink Partycentrum BV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van Van den Brink Partycentrum BV vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van Van den Brink Partycentrum BV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Van den Brink Partycentrum BV in Assen kun je ook de adresgegevens: Groningerstraat 95 -97 in Assen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 050-5491438 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Van den Brink Partycentrum BV in Assen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Van den Brink Partycentrum BV!

Op de webpagina van Van den Brink Partycentrum BV in Assen biedt Van den Brink Partycentrum BV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Van den Brink Partycentrum BV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij Van den Brink Partycentrum BV

Gezien de populariteit van Van den Brink Partycentrum BV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Van den Brink Partycentrum BV in Assen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Van den Brink Partycentrum BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Van den Brink Partycentrum BV in Assen

Tips voor lekker eten in Assen, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Van den Brink Partycentrum BV in Assen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar Van den Brink Partycentrum BV in Assen!

Heb je zin om wat te eten in Assen, maar wil je een keer verandering van spijs? Van den Brink Partycentrum BV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Van den Brink Partycentrum BV in Assen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Assen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Assen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Assen gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van Van den Brink Partycentrum BV in Assen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Van den Brink Partycentrum BV in Assen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Van den Brink Partycentrum BV in Assen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Van den Brink Partycentrum BV in Assen kun je de kortingen vinden en ook of Van den Brink Partycentrum BV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Van den Brink Partycentrum BV in Assen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Van den Brink Partycentrum BV in Assen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van Van den Brink Partycentrum BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Van den Brink Partycentrum BV in Assen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Van den Brink Partycentrum BV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Van den Brink Partycentrum BV via de telefoon op: 050-5491438. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Van den Brink Partycentrum BV op: Groningerstraat 95 -97 in Assen.